Verlicht je creaties met Siro's PushPower LED systeem

DD Deceuninck-Deforce
03/10/2024 - 09:46

Verlicht je creaties met Siro's PushPower LED systeem

Push Power is het ledverlichtingssysteem van Siro dat met draadloze en batterijloze schakelaars werkt. Het systeem gebruikt de mechanische energie die opgewekt wordt door het gebruiken van de schakelaar om een signaal naar de ontvanger te sturen, waardoor bedrading tussen schakelaar en verlichtingsbron overbodig wordt.

Siro staat gekend om zijn betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Push Power is veelzijdig inzetbaar dankzij zijn compatibiliteit met spanningen tussen 12 en 48 volt. Ook wordt gewerkt met standaard afmetingen waardoor standaard schakelkaders geïntegreerd kunnen worden.

Omdat de complexiteit van bedrading geëlimineerd wordt, kan de Ledverlichting eenvoudiger geïnstalleerd worden, zelfs in bestaande creaties. Het batterijloze ontwerp garandeert een levenslange werking zonder ooit de batterijen te hoeven vervangen.

Ontdek het aanbod op de webshop van Deceuninck-Deforce.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.