Snoerloos spuiten met de WAGNER 18V Spraypack

WE WSB Finishing Equipment
19/09/2024 - 11:09

Snoerloos spuiten met de WAGNER 18V Spraypack

Met trots presenteert WAGNER een backpack verfspuit die een einde maakt aan zware, onhandige airless verfspuitapparatuur met meters slang. De WAGNER 18V Spraypack is een backpack Airless verfspuit op Bosch accu, waarmee kleine tot middelgrote projecten in een handomdraai kunnen worden gespoten.  

 

Professioneel accu verfspuiten 

Veel accu verfspuiten op de markt zijn klein en semi-professioneel in opzet. Met de WAGNER 18V Spraypack werk je met een degelijk, professioneel toestel waarbij de voordelen van een lichtgewicht, compact toestel wordt gecombineerd met de controle en spuitkwaliteit van een professionele Airless verfspuit. Zo is de backpack voorzien van een manometer, antispit ventiel en een professioneel Vector Grip pistool.  

 

Belangrijkste kenmerken van de WAGNER 18V Spraypack: 

  • Draadloos gemak: De krachtige lithium-ion accu biedt langdurige prestaties zonder de beperkingen van een stroomkabel. Je spuit tot wel 10 liter verf per acculading.  

  • Veelzijdig inzetbare spuittechnologie: Zorgt voor een professionele Airless afwerking, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen, met lak, vernis en muurverf.   

  • Gebruiksvriendelijke bediening: Het ergonomische ontwerp en de intuïtieve bediening zorgt voor eenvoudig gebruik; zowel als je deze als rugzak draagt, in een hand meedraagt of als stationaire verfspuit gebruikt.  

  • Compact en draagbaar: Ideaal voor kleine tot middelgrote projecten, binnen en buiten. Denk aan hekwerken, garagedeuren, trappenhuizen, accentmuren en meer.  

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.