Ontmoet het team van DecoLegno in hal 4

DB DecoLegno B.V.
18/10/2024 - 10:00

Ontmoet het team van DecoLegno in hal 4

Kom jij tijdens Prowood kennis maken met het DecoLegno team in België? Andres, Ann, Nico en Simon verwelkomen jou graag in hal 4, stand 4135. Met een diepgaande kennis van de producten van Cleaf en Durasein® en een scherp oog voor detail, staan zij klaar om interieurmakers en -ontwerpers te ondersteunen bij het realiseren van hun creatieve visies. Sinds 1 oktober is de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaans merk Cleaf en het solid surface programma van Durasein® in België uit voorraad leverbaar via DECOLEGNO.BE

Showroom open begin 2025

Voor de optimale beleving van de materialen van DecoLegno worden begin 2025 de deuren geopend van een nieuwe showroom in Kampenhout. Hier is de volledige collectie van Cleaf en Durasein® te bewonderen. De showroom in Kampenhout is dé plek waar de unieke eigenschappen van de producten te beleven zijn, niet alleen op A4-staalformaat maar ook op grote panelen van 230x50 cm. Deze panelen geven de optimale indruk van het decor en de structuur, waardoor de juiste keuze snel gemaakt is. DecoLegno hecht veel waarde aan persoonlijke ondersteuning en advies. Samen met de klant zoeken naar de perfecte oplossing voor meubelmaatwerk in zowel residentiele- als projectinterieurs. Het deskundige DecoLegno team staat klaar om te helpen bij elk project, groot of klein. 

DecoLegno is bereikbaar via T+32 (0) 16 88 88 80 of [email protected]

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.