Ontdek Protec International op Prowood 2024!

PI Protec International
04/09/2024 - 09:00

Ontdek Protec International op Prowood 2024!

Protec International is een toonaangevende producent en leverancier van premium bouwbeslag. Met een uitgebreid assortiment in roestvrij staal (RVS) en aluminium richt het bedrijf zich op professionals die waarde hechten aan functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid in hun projecten.

Wat maakt hen uniek?

  • Eigen Merk PRO-LINE
    PRO-LINE biedt een uitgebreide selectie deurgrepen, krukken, sloten en accessoires. Elk product is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.
     
  • In-house Maatwerk
    Protec International biedt maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen en eisen van klanten. Dankzij het interne productieproces kunnen zij unieke oplossingen leveren die perfect passen bij elk project.
     
  • Snel en Flexibel
    In de bouwsector is tijd van essentieel belang. Daarom zorgt Protec International voor snelle en flexibele oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
     
  • Transparant en Betrouwbaar
    Eerlijke communicatie en betrouwbare productprestaties staan centraal in hun aanpak. Dit helpt hen om sterke en langdurige relaties met klanten op te bouwen.
     
  • Partnerships
    Naast hun eigen merk werkt Protec International samen met gerenommeerde Europese leveranciers. Dit one-stop-shopping principe maakt het eenvoudig om al het benodigde bouwbeslag op één adres te vinden.

Bezoek hen op Prowood

Protec International nodigt u van harte uit om stand 1423 te bezoeken tijdens Prowood 2024.
Ontdek op hun stand:

  • PRO-LINE Project- en magneetsloten: Specifiek ontwikkeld voor utiliteitsbouw, zijn ze bestand tegen zwaar en intensief gebruik. 
    • Projectsloten: DIN-getest in inox en matzwart.
    • Magneetsloten: Beschikbaar in inox, wit, en zwart gelakt
  • iTEC Elektronisch Deurbeslag: Een nieuw assortiment dat veiligheid en gebruiksgemak combineert, geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Gebruik de code PRO926 voor uw registratie.

Protec International kijkt ernaar uit u te verwelkomen op hun stand en te verkennen hoe hun oplossingen uw projecten kunnen versterken!

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.