Ontdek hoe jij tijd kan besparen én sneller offertes kan opmaken met InternoPro!

IN InternoPro
20/10/2024 - 09:50

Ontdek hoe jij tijd kan besparen én sneller offertes kan opmaken met InternoPro!

Het maken van offertes kan een tijdrovend proces zijn. Wat als er een manier was om dit proces te versnellen en te vereenvoudigen?

Wij hebben de oplossing: een configurator die je helpt om moeiteloos offertes op te stellen. Met onze gebruiksvriendelijke tool kan je in slechts enkele eenvoudige stappen onmiddellijk een project samenstellen en je offerte verkrijgen. Bovendien krijg je dankzij de handige 3D-visualisatie onmiddellijk een realistisch beeld van je project.

Voordelen van onze configurator:

  • Prijs à la minute: Na het ingeven van alle materialen en ontwerpen krijg je onmiddellijk de prijs voor het project te zien.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Dankzij de handige interface kan je heel eenvoudig zelf je bestelling plaatsen. Bovendien hebben we tal van tutorials voorzien zodat je volledig zelf aan de slag kan met de configurator.
  • Offerte binnen de 5 minuten: Onze configurator maakt, aan de hand van jouw samengestelde project, een overzichtelijke offerte die je onmiddellijk aan jouw klant kan bezorgen.
  • 3D-visualisatie: Je klant kan het eindresultaat direct visualiseren en ontwerpen vergelijke met onze ingebouwde 3D-tool. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe het project eruit zal zien, wat niet alleen vertrouwen wekt, maar ook je klant overtuigt.
  • Scherpe prijzen: Je kunt er zeker van zijn dat je altijd een concurrerende en eerlijke prijs krijgt wanneer je bestelt met onze configurator. Bovendien kan je zelf de marges op jouw project bepalen.

Wil jij ook graag tijd besparen tijdens het maken van offertes? Probeer onze configurator nu via de website van InternoPro.

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.