Nieuwe catalogus DL Chemicals

DN DL Chemicals nv
06/09/2024 - 15:11

Nieuwe catalogus DL Chemicals

De productcatalogus van DL Chemicals kreeg een grondige heropfrissing maar biedt zoals altijd een volledig overzicht van alle producten voor de professionele gebruiker en andere nuttige informatie.

De structuur werd aangepast naar een indeling van de producten in tien categorieën volgens producttype, zoals ze ook op de website gecategoriseerd zijn. Hierbij passen we ook de kleurcode per categorie toe zoals op de nieuwe productverpakkingen.

De catalogus is beschikbaar in drie taalversies en kan steeds op de website onder 'Info en downloads' gevonden worden. Ontdek hem online of vraag gerust naar uw gedrukt exemplaar.

Bij DL Chemicals zijn we constant bezig met het optimaliseren van ons productgamma naargelang de vragen vanuit de markt en de ontwikkelingen van onze R&D afdeling. Nieuwe kleuren en verpakkingen worden toegevoegd en andere verdwijnen dan weer uit het standaard assortiment. Toch is het soms nog handig om een volledig overzicht in boekvorm te hebben. Voor de meest recente en meer uitgebreide informatie over onze producten kunt u uiteraard ook steeds op onze website terecht. 

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.