CMT’s nieuwe krachtpatser: Gemaakt voor extreem sloopwerk

GB Garnotec CMT Belgium
15/10/2024 - 08:00

CMT’s nieuwe krachtpatser: Gemaakt voor extreem sloopwerk

Maak kennis met de meest innovatieve cirkelzaag ooit ontwikkeld door CMT. Speciaal ontworpen voor slooptoepassingen, maakt deze krachtpatser moeiteloos gehakt van hardhout met spijkers.

Het zaagblad van deze cirkelzaag overtreft de concurrentie met maar liefst 20 keer meer zaagsneden. De exclusieve tandgeometrie zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste impact optimaal wordt opgevangen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.

Dankzij het gepatenteerde ontwerp wordt de bladmassa verminderd, wat niet alleen de warmte minimaliseert, maar ook de zaagefficiëntie aanzienlijk verhoogt. Diep ingebed in het lichaam van de zaag, biedt de unieke tandconfiguratie een ongeëvenaarde weerstand tegen spijkerinslagen.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze cirkelzaag uitgerust met het iconische orange shield van CMT. Dit schild beschermt het blad tegen oververhitting, voorkomt aanplakken van vuil en biedt een robuuste bescherming tegen corrosie.

Ontdek de nieuwe standaard in slooptechnologie en ervaar de kracht en duurzaamheid van de CMT cirkelzaag.

https://garnotec.be/zoeken.html?s=286.7

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.