Bakken & Baden: de kant-en-klare Solid Surface oplossing

BB Baars & Bloemhoff
05/08/2024 - 16:06

Bakken & Baden: de kant-en-klare Solid Surface oplossing

Solid Surface biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van complexe 3D-vormen. Maar voor wie nog niet vertrouwd is met het thermovormen van platen, kan het werken met Solid Surface behoorlijk uitdagend. Gelukkig hebben we dé oplossing voor interieurbouwers die graag gemakkelijk en snel met Solid Surface willen werken: de kant-en-klare Solid Surface Bakken & Baden collectie.

Solid Surface Bakken & Baden 

De Solid Surface Bakken & Baden collectie is ideaal voor iedereen die wil genieten van de voordelen van Solid Surface, maar nog niet de vaardigheden of tijd heeft om aan de slag te gaan met het thermovormen van Solid Surface platen. Dankzij het ruime aanbod aan wastafelbakken, gootstenen en baden haal je eenvoudig en snel de voordelen van Solid Surface in huis.  

Wat zit er in de collectie? 

De kant-en-klare Solid Surface Bakken & Baden collectie bestaat uit twee delen:  

  • Dutch Design Bowls: een grote selectie van wastafelbakken en gootstenen die perfect passen in elke keuken of badkamer. Verkrijgbaar in gerenommeerde merken als HIMACS® en Getacore®.  
  • Solid Trends baden: de twee gegoten baden van Solid Trends maken de collectie compleet. Dankzij het robuuste Solid Surface materiaal vormen de baden een mooie toevoeging aan iedere badkamer. 

Maak kennis met de Decor Kiezer 

Om het kiezen van de juiste producten nog eenvoudiger te maken, hebben we de Decor Kiezer ontwikkeld. Dit handige hulpmiddel stelt je in staat om het volledige assortiment van Solid Surface Bakken & Baden te bekijken en te vergelijken. Je kunt eenvoudig zien hoe verschillende bakken en baden eruitzien en welke het beste passen bij jouw interieurproject. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.  

Ontdek het complete assortiment Solid Surface Bakken & Baden met onze Decor Kiezer

Klaar om aan de slag te gaan?  

Heb je interesse in onze kant-en-klare Solid Surface producten? Onze collega’s staan klaar om je te helpen! Bezoek ons op stand 1432 en ga in gesprek met een van onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en je voorzien van deskundig advies.  

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.